Zamenik predsednika opštine Valjevo Zoran Ilić sa saradnicima, danas boravi u Beogradu na Sajmu energetike i zaštite životne sredine koji je otvorio Radomir Naumov, ministar energetike u Vladi Republike Srbije. Predstavnici opštine Valjevo razgovaraće sa nadležnima iz republičke Agencije za reciklažu i ostalim potencijalnim partnerima pri realizaciji projekata vezanim za zaštitu životne sredine i upravljanju komunalnim otpadom.

Nadležni iz Opštinske uprave Valjevo, Ekološko društvo Gradac, Omladinska zadruga Mladost, Javno komunalno preduzeće Vidrak, privatno preduzeće Michelini zajedno sa pripadnicima Vojske Srbije i Crne Gore, u petak i subotu, ako bude lepo vreme, realizovaće akciju uredjenje zelenih površina, obala i utvrda reke Gradac. Predvidjeno je da se ovaj posao obavi pocevsi od velikog gvozdenog mosta pa uzvodno u duzini od kilometar i po.

U okviru obeležavanja Dečije nedelje sutra u 10 sati u maloj sali opštine Valjevo, predsednik dr Jovan Tomić, prirediće prijem za predstavnike Dečijeg parlamenta, koji čine deca iz svih osnovnih skola sa teritorije valjevske opštine. Oni ce tom prilikom predsedniku opštine, predstaviti plan rada Dečijeg parlamenta. Krajem godine planirano je da se konstituise i izabere novi predsednik. Bice ovo, kako je najavljeno, radni sastanak predsednika opštine sa mladim sugradjanima.
Posle ovog susreta, u 11 casova, predsednik Tomic pozdraviće djake prvake pred početak dečije pozorišne predstave Pinokio u valjevskom Domu kulture.

Iz Javnog komunalnog preduzeca Vidrak, najavljuju jednu novinu, pocevsi od subote 8.oktobra, pa svake naredne, radice blagajna u periodu od 8 do 13 casova gde ce i oni gradjani koji to ne stizu tokom radne sedmice moci da izmire racune.

do 13 casova gde ce i oni gradjani koji to ne stizu tokom radne sedmice moci da izmire racune.

@@@

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…