Kao što je vec poznato priblizava nam se izbor za Miss SCG 2005. Predsednik kompanije Vesna Jugovic je sa 33 finalistkinje i timom strucnjaka ( frizeri, šminkeri, kondicioni treneri, fotografi, novinari ) vec 20 dana na pripremama za ovaj veliki spektakl.
U toku boravka u Solunu manekenke Miss Yu kompanije zatvorile su Nedelju mode u Solunu. Nosile su modele najpoznatijih svetskih i grckih firmi i postigle zapažen uspeh u grckim medijima i interesovanja na revijama. Njihove revije videlo je preko tri hiljade ljubitelja mode i zaljubljenika u krpice.
Najvece iznenadjenje priredile su još prve veceri debitankinje, lepotice Miss Yu kompanije koje su pre toga na sedmodnevnim pripremama (za finalni izbor Miss SCG 2005.), u ekskluzivnom mestu grckog turizma, Porto Carrasu tek naucile prve korake, kako da se krecu i nose sa reflektorima i modnom pistom.
Za vreme svog jednonedeljnog boravka u Solunu clanice ekspedicije lepote Miss Yu kompanije, bile su pozivane i rado vidjene na raznim zanimljivim mestima, klubovima, Konzulatima srbije i Crne Gore, televiziji. Posle Porto Carrasa i Soluna ova neobicna ekspidicija nastavlja svoje pripreme u Ohridu.
Jedna ce samo postati Miss SCG 2005 4 oktobra u Sava centru u Beogradu i glavni ambasador lepote u svojoj zemlji koju ce predstavljati na najvecem takmicenju lepote Miss World.

lepote u svojoj zemlji koju ce predstavljati na najvecem takmicenju lepote Miss World.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…