U ponedeljak, 3.oktobra u 12 sati u Velikoj sali opstine Valjevo, odrzace se prezentacija projekta sanacije deponije.
Ugovor o izradi projektne dokumentacije za sanaciju i remedijaciju postojece gradske deponije izmedju Opstinske uprave Valjevo i sabackog preduzeca za inzenjering, konsalting, projektovanje i izradu “SET” D.O.O. potpisan je još krajem maja, a rok za izvrsenje ugovora bio je 30 dana, od dana potpisivanja.
U periodu do izgradnje Regionalne deponije, a uz podršku Uprave za očuvanje životne sredine gradska deponija bi mogla da se koristiti kao transfer stanica, a uz selekciju otpada zauzimao bi mnogo manje gabarita. Uz primenu mera sanacije postojeće deponije moglo bi se naći privremeno rešenje koje bi omogućilo da se prelazni period lakše prebrodi.
Na prezentaciju projekta sanacije deponije pozivaju se svi predsednici Mesnih zajednica, predstavnici Javnih i Javno komunalnih preduzeca, odbornici SO Valjevo, kao i gradjani koje ova tema interesuje
Na pocetku prezentacije ovog projekta, o njegovoj vaznosti govorice zamenik predsednika opstine Valjevo Zoran Ilic. Potom sledi predstavljanje projekta ciljevi i strategija.
Izvođač radova na sanaciji deponije biće izabran tenderom .

anje projekta ciljevi i strategija.
Izvođač radova na sanaciji deponije biće izabran tenderom .

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…