Marko Dobriković osvojio je šesto mesto u juniorskoj konkurenciji na 13. Beogradski triatlon održanom proteklog vikenda na Adi ciganliji.
Pobednik u muškoj konkurenciji bio je Scaba Kuttor, a u ženskoj konkurenciji Walko Andrea, oboje iz Mađarske.

U SPRINT trci u kojoj su takmičari plivali 750 m, vozili biciklu 24 km i trčali 5 km kao debitant, plivač PVK »Valis« Marko Dobriković (90.) u konkurenciji 34 takmičara rezultatom 1 sat 18 minuta 55 sekundi i 25 stotinki zauzeo izuzetno dobro 8. mesto, a među 22 juniora bio je šesti.
Pored plivanja, vaterpola i plivačkih maratona na otvorenim vodama, članovi PVK »Valis« su se uspešno oprobali u još jednoj sportskoj disciplini – triatlonu, i tako su otvorili put razvoju i afirmaciji ovog sporta u Valjevu.

U okviru ovog takmičenja održano je i Državno prvenstvo, tako da je titulu prvaka SCG u muškoj konkurenciji osvojio Sava Sajko, a u ženskoj konkurenciji Svetlana Brkić. Juniorski prvaci države su, u muškoj konkurenciji Branislav Tarajić, a u ženskoj Vanja Simić. iji Svetlana Brkić. Juniorski prvaci države su, u muškoj konkurenciji Branislav Tarajić, a u ženskoj Vanja Simić.@@@

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…