Sutra sa pocetkom u 11 casova u velikoj skupstinskoj sali odrzace se prezentacija projekta “Geo-informacionog sistema opstine Valjevo.” O samom projektu, o tome sta se od njega ocekuje i koje sve povoljnosti nudi i sta podrazumeva govorice Dejan Petrovic, koordinator projekta zaduzen za opstinu Valjevo iz firme GTZ iz Beograda koja je i donator GIS-a.
Tehnicki koordinatori projekta Geo-informacionog sistema iz opstine Valjevo su Djordje Petrovic i Predrag Martinovic, a profesionalni koordinatori nacelnica Opstinske uprave Milena Pavlovic i Divna Novakovic, opstinski menadzer.

Sutra jos jedan dogadjaj u opstini Valjevo. U 13 casova i 45 minuta u maloj sali, zakazana je konferencija za novinare povom dolaska predstavnika Americke fondacije za medjunarodni razvoj koji su ucestvovali u izgradnji BID zone u Valjevu, ali i drugim gradovima Srbije. Zajedno sa njima u Valjevo dolaze i koordinator ispred Americke Vlade u Makedoniji, kao i predstavnici lokalne samouprave iz susedne Makedonije, ali i makedonski privrednici iz grada Kavadarci u Makedoniji. Oni ce razgovarati sa zamenikom predsednika opstine Valjevo Zoranom Ilicem i predstavnicima BID zone iz Valjeva.

Gosti iz Makedonije bice u Valjevu ceo dan, nakon sastanka u opstini obicice BID zonu u Knez Milosevoj ulici.

aljevu ceo dan, nakon sastanka u opstini obicice BID zonu u Knez Milosevoj ulici.

@@@

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…