Nasipanje i uredjenje putnog pojasa pet nekategorisanih seoskih puteva započeto je ovih dana, a radi se put u Brankovini u dužini od jednog kilometra, od zaseoka Pečati do Pavića krečane, u Donjem Taoru put za Dopovinu u duzini od jednog kilometra i 500 metara, u Leliću od škole do zaseoka Brdjani u dužini od 2,5 kilometra, u Beloševcu radi se 800 metara puta od igrališta do škole, a u Donjoj Grabovici od zaseoka Krunići do Sinodžića duzine jednog kilometra.
Gradska Direkcija će raspisati tender za nasipanje i uredjenje jos 8 nekategorisanih seoskih puteve valjevske opštine, a radovi na novim lokacijama bi trebalo da počnu odmah nakon odabira izvođača.
Inače, ovog leta mnoge zapocete investicije nisu pratile planiranu dinamiku zbog loših vremenskih uslova i česte kiše. Zato se tek sada privode kraju radovi na parternom uredjenju kod novog obdaništa u Brdjanima, a u ponedeljak počinje ozelenjavanje ovog prostora.
Privode se kraju i radovi na mostu preko Ljubostinje u Dušanovoj ulici. Put ka manastiru Jovanja priprema se za asfaltiranje, a u toku su i radovi na restauraciji kuće i okućnice Svetog Vladike Nikolaja Velimirovića u Leliću. Radove na ovom objektu izvodi PP”Slap-ino”. Do kraja ove sedmice biće gotov i projekat temelja crkve koja je predvidjeno da se izgradi kraj same kuce Vladike Nikolaja. Na jesen pocece radovi i na ovom objektu, koji bi trebalo da budu gotovi u proleće 2006.godine.

a ovom objektu, koji bi trebalo da budu gotovi u proleće 2006.godine.

@@@

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…