OO G17 plus, nastavlja sa iznošenjem podataka za koje šira javnost ne zna ili malo zna a sve zarad upoznavanja i podsećanja građana sa načinom sprovođenja vlasti jedne grupacije ljudi koji su se ponovo vratili na veoma značajne funkcije u našem gradu, izjavila je na danšnjoj konferenciji za novinare Marijana Marijanović iz press službe OO G17 plus. Jedna od zanimljivih tema otimanja državne imovine koja je sprovedena devedesetih godina, odigrala se na Divčibarama pod plaštom razvoja turizma na ovoj planini po modelu valjevskih socijalista, dodala je Marijanovićeva. Godinama naši sugrađani a posebno oni koji imaju svoje kuće na Divčibarama imaju različite ideje za unapređenje aktivnosti vezanih za planinski turizam, ali skoro da ni jedna ideja nije sprovedena u delo. O jednoj koja jeste govori Zoran Spasenić koordinator tima za lokalnu samoupravu OO G17plus.
-Jedna ideja sprovedena u delo je stavljanje u funkciju nekoliko objekata u vlasnistvu Turistickog saveza-organizacije koja je nekada funkcionisala samostalno a u vreme sprovodjenja u delo ovog projekta bila je u okviru Turisticke organizacije Valjevo. Objekti su ruinirani iz razloga loseg odrzavanja, o cemu bi se svakako moglo razgovarati sa odgovornima TOV, no to ne smeta visokim partijskim funkcionerima iz perioda devedesetih da ih zakupljuju a zatim na nezakonit nacin i otkupljuju (pa cak i prodaju drugima). Naravno da u to vreme ovim mocnicima niko nije mogao, ni smeo, stati na put, ali i nakon demokratskih promena ova situacija se bitno ne menja. Stice se utisak da se sudski postupci namerno odugovlace jer nakon izvesnog vremena niko neće biti zainteresovan da se bavi istragom i provereva nacin sticanja kapitala.
OO G17 plus nema nameru da blati određene osobe, već da ukaže i da podseti na sprovođenje vlasti, u režiji SPS, koji su se ponovo zahvaljujući vladajućoj većini na čelu sa predsednikom opštine dr. Jovanom Tomićem, vratili na vlast u Valjevo, zakljucio je Spasenic. j većini na čelu sa predsednikom opštine dr. Jovanom Tomićem, vratili na vlast u Valjevo, zakljucio je Spasenic. @@@

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…