Na Letnjoj pozornici sinoć su po 19.-ti put otvorene Tešnjarske večeri. Čast da svečato otvori ovogodišnju manifestaciju imao je glumac Dragan Lukić

dragan

U ime domaćina, pozdravnu reč imao je i predsenik Opštine Jovan Tomić koji je ovom prilikom predsedniku Opštine Čačak…………………….. uručio i prigodne nagrade.

joca

U umetničkom delu programa gosti iz Čačka najpre su se predstavili ………..

Zvaničnom otvaranju Tešnjarskih večeri prethodio je susret privrednika Valjeva i Čačka kao i predstavljanje turističke i ugostiteljske ponude garada u Gostima u restoranu Platani.

U Valjevu je zvanicno pocela privredno-turisticka i kulturna manifestacija “Tešnjarske veceri”, Manifestaciju je otvorio glumac Dragan Lukic, a ucesnike su pozdravili predsednik opštine Valjevo Jovan Tomic i gradonacelnik Cacka Velja Stanojevic.

“Tešnjarske veceri” pocele su prakticno juce susretom privrednika Cacka i Valjeva, a sinoc je u Galeriji Narodnog muzeja u Valjevu otvorena izložba slika Miodraga Antovica. U Direkciji Festivala otvorena je izložba fotografija Foto- kino kluba iz Cacka. Pred Musalinovim konakom održana je promocija monografije manastira Ovcarsko-kablarske klisure i projekcija filma o Ovcarsko-kablarskoj klisuri. U umetnickom programu na Letnjoj pozornici pored Kolubare ucestvovali su gradski ansambli iz Cacka – plesni i folklorni – i “Abraševic”. Letnjoj pozornici pored Kolubare ucestvovali su gradski ansambli iz Cacka – plesni i folklorni – i “Abraševic”. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…