Radovi na brani i akumulaciji Rovni počeće 15.avgusta najavio je direktor Javnog preduzeća “Kolubara” Ljubomir Mucić, nakon današnjeg sastanaka u Beogradu sa predstavnicima Javnog preduzeća “Srbija vode”.
Inače prema ranijem dogovoru predstavnika Republickog Ministarstva poljoprivrede, sumarstva i vodoprivrede, JP” Elektroprivreda Srbije”, JVP “Srbija vode”, rukovodstva Opstine Valjevo i JP “Kolubara” radovi na brani i akumulaciji “Rovni” trebalo je da se nastave 1. avgusta nakon višemesečne pauze.
JP “Srbija vode” bilo je potrebno dostaviti kompletnu dokumentacija oko cena koje su ugovorene sa izvodjacima radova, kako bi se napravio plan obima radova u 2005.-toj godini. Zatim, da se preispita opravdanost i visina duga beogradskom preduzecu “Hidrotehnika” i njegovim podizvodjacima, da bi se preduzele odgovarajuce mere i dug izmirio. Rukovodstvo JP “Srbija vode” insistiralo je da u tekucoj godini sve obaveze prema izvodjacima oni preuzimaju na sebe, bez prenosenja sredstava JP “Kolubara”, koja ce dobijati novac za troskove nadzora, kao i vodjenja gradilišne i računovodstvene dokumentacije, u skladu sa novim ugovorom.

kove nadzora, kao i vodjenja gradilišne i računovodstvene dokumentacije, u skladu sa novim ugovorom.

@@@

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…