OO SPO danas je održao konferenciju za novinare koja je posvećena informisanju javnosti ili biračkom telu koje je učestvovalo na prethodnim lokalnim izborima, a posebno onima koji su glasali za dr. Jovana Tomića. Valjevske parlamentarne i neparlamentarne opozicione stranke, koje su prošle nedelje zamolile za prijem kod predsednika opštine dr. Jovana Tomića, dobile su usmeni odgovor, izjavio je Jovan Bogdanović, potpredsednik OO SPO.

izjava

Bogdanović je prokomentarisao stanje u DNIP Napred i rekao da predsednik opštine trenutno podržava Jovana Bugarskog, koji je u vršenju svoje dužnosti napravio više krivičnih prekršaja. Ako je ovakav stav dr. Jovana Tomoća onda je on jedini krivac za stanje u Napredu. Bogdanović je spomenuo i problem toplifikacije Valjeva, kao i radove na realizaciji postavljanja pogona kompanije Gorenje čiji je ugovor potpisala prethodna vlast.

izjava

Bogdanović dalje kaže da OSA imala fond od 14 miliona dinara, a u međuvremenu je u istu agenciju zaposleno 9 pripadnika SRS koji primaju platu iz tog fonda. SPO će u narednom periodu nastaviti da ukazuje javnosti na način rada ili nerada u opštini Valjevo, zaključio je Bogdanović. ednom periodu nastaviti da ukazuje javnosti na način rada ili nerada u opštini Valjevo, zaključio je Bogdanović. @@@

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…