Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da DSS ima jedan cilj, a to je demokratska Srbija sa Kosovom i Metohijom, u državnoj zajednici sa Crnom Gorom, na što bržem putu ka Evropskoj uniji.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković izjavio je u Beču da je svoje učešće na “Forumu Vahau”, u austrijskom gradu Kremsu, kao i bilateralne razgovore koje je pritom imao sa austrijskim ministrom inostranih poslova i kancelarom Ursulom Plasnik i Volfgangom Šiselom i slovenačkim premijerom Janezom Janšom, iskoristio za promociju naše državne.

Obnovljeno suđenje Saši Cvjetanu, optuženom za ubistvo 14 civila albanske nacionalnosti u Podujevu 28. marta 1999. godine, biće nastavljeno danas, saslušanjem svedoka pred sudskim većem za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu.

Kompanija “Koka-kola” zvanično će od preduzeća “Simpo” iz Vranja preuzeti fabriku za flaširanje vode “Vlasinka”.
Iz “Koka-kole” su najavili da će ceremoniji preuzimanja u Toplom dolu, podno Vlasinske visoravni, prisustvovati predsednik Srbije Boris Tadić i više republičkih funkcionera. “Koka-kola” je 14. aprila kupila “Vlasinku” za 22 miliona evra.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković boraviće u jednodnevnoj zvaničnoj poseti Ukrajini.

Suđenje pripadnicima kriminalne grupe “zemunski klan”, koji se terete za 14 ubistava, četiri otmice i terorističke napade na firmu “Difens roud” i sedište Demokratske stranke Srbije nastavlja se pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Situacija na Balkanu biće jedna od nezaobilaznih tema razgovora koje će ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov voditi sa zvaničnicima u Rimu, tokom radne posete Italiji.

Unakrsnim ispitivanjem svedoka odbrane Obrada Stevanovića, pred Haškim tribunalom, biće nastavljeno suđenje Slobodanu Miloševiću.
svedoka odbrane Obrada Stevanovića, pred Haškim tribunalom, biće nastavljeno suđenje Slobodanu Miloševiću.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…