Ulica Kneza Miloša- zona poslovnog unapređenja svakodnevno postaje modernija, potvrda za to su stubovi sa lancima za prolazak na desankinom trgu i kod granda, nedavno postavljene svetleće reklame, prelakirane drvene klupe, korpe za smeće i sada nove žardinjere.

Problem regulacije saobraćaja još uvek nije do kraja rešen. U Knez Miloševoj ulici kod sata prilikom svakodnevnog prolaska vozila došlo je do oštećenja ploča. To su uglavnom ljudi koji imaju privatne radnje kaže Đurđević, njima je dozvoljeno da automobilom dođu do lokala ali samo u određeno doba dana. kako se ovo ne poštuje Stoga će Izvršni odbor BID-a razmatrati odluku da se na ulasku u Knez Miloševu ulicu iz Pol Lukine postavi rampa, dok je za obnovu ploča već raspisan tender.

Javnost je sa idejom o realizaciji BID-a upoznata u junu 2003 godine, a cilj projekta bio je da se kroz saradnju javnog i privatnog sektora popravi poslovni ambijent, uz istovremenu zaštitu arhitektonskih i kulturoloških obeležja što podrazumeva rekonstrukciju fasada, ulica, trotoara, boljom rasvetom, pospešivanjem urbanog mobilijara, marketinškim aktivnostima. Od tada do danas veliki deo planiranog je urađeno i zona poslovnog unapređenja svakodnevno postaje savremenija.

eo planiranog je urađeno i zona poslovnog unapređenja svakodnevno postaje savremenija.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…