Delegacija Opstine Valjevo, na celu sa predsednikom Opstine dr. Jovanom Tomicem boravice od subote 2. aprila u trodnevnoj poseti u nemackom gradu Pfafenhofenu. Na poziv tamosnjeg Drustva prijateljstva sa Valjevom u poseti ce pored predsednika Opstine boraviti i Miroslav Vukovic predsednik SO Valjevo, Predrag Martinovic ICT menadzer, i Dusica Rajevac predsednik valjevskog ogranka Drustva prijateljstva i profesor Nemackog jezika u Tehnickoj skoli u Valjevu. Cilj posete je unapredjenje saradnje izmedju Valjeva i Pfafenhofena koja bi trebalo da se tokom ove godine okonca uspostavljanjem zvanicnog partnerstva.

O programu EXCHANGE koji je nastao kao produkt uspesne saradnje Stalne konferencije gradova i opstina i VNG Inernational, Agencije za medjunarodnu saradnju asocijacije holandskih opstina, govori Predrag Martinovic ICT manadzer opstinske administracije.

Ovaj program finansira Evropska agencija za rekonstrukciju kroz program CARDS za Srbiju i Crnu Goru za 2004 godinu. Ukupni budzet Fonda je 3.900.000 evra. za rekonstrukciju kroz program CARDS za Srbiju i Crnu Goru za 2004 godinu. Ukupni budzet Fonda je 3.900.000 evra.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…