Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u zemlji obavlja po uglavnom suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

Prema obaveštenjima Informativnog centra Auto-moto saveza Srbije i Crne Gore, opreznija vožnja neophodna je na deonicama duž klisura i useka zbog učestalih sitnijih odrona.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, u oba smera.

Kamionima s prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na prilazima Kopaoniku, Goču i Pešteru.

Na putu Kosovska Mitrovica-Raška i dalje je zbog štrajka u prekidu saobraćaj teretnih vozila, dok vozila hitne pomoći, humanitarne pomoći i autobusi, za sada, saobraćaju nesmetano.

Na Đerdapskoj magistrali, na osmom kilometru između hidroelektane i Tekije, vozila se, usled klizišta, u dužini od 100 metara, propuštaju jednom trakom, naizmenično.

Neprohodni putevi u Crnoj Gori su Plužine-Šćepan Polje, Šavnik-Žabljak i Kolašin-Andrijevica preko Trešnjevika. Na putu Nikšić-Plužine saobraćaju samo putnička i terenska vozila i to naizmeničnim propuštanjem, po dva sata, uz obaveznu zimsku opremu.

Radovi na putu Kraljevo-Ušće uslovljavaju potpune obustave saobraćaja na ovoj deonici ponedeljkom, četvrtkom i subotom, od 10 do 12 i od 14 do 16 časova.

U toku su i radovi na magistralnom putu Niš-Presevo, na dve deonice, od Pečenjevaca do Vladičinog Hana i od Vranja do Preševa. Saobraćaj se reguliše privremenom saobaćajnom signalizacijom.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radva, u duzini od četiri kilometara, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na stari put.
je zbog radva, u duzini od četiri kilometara, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na stari put.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…