Bračni par Nedeljka [81] i Nevenku [68] Vučić iz Crkoleza kod Srbice brutalno je jutros u sedam časova ispred njihove kuće pretukla grupa Albanaca nanevši im teške povrede. Taj bračni par je ispred njihove kuće pronašla komšinica Vukosava Tripković, medicinska sestra, povratnik u Crkolez. Bračni par Nedeljko i Nevenka Vučić nalazi se i kritičnom stanju, saopštili su lekari mitrovičke bolnice.

Vlada Srbije najoštrije osuđuje brutalno prebijanje bračnog para Vučić iz sela Crkolez na Kosovu i traži od UNMIK-a da što pre otkrije počinioce, saopštio je šef vladine kancelarije za odnose sa medijima Srđan Đurić.

Osnovna tema današnjeg susreta predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunice i specijalnog predstavnika za Kosovo i Metohiju Sorena Jesena-Petersena bila je nastavak dijaloga predstavnika Beograda i Prištine, započetog 16. marta razgovorom o nestalim i kidnapovanim licima.

Status Kosova i Metohije ne može da bude razmatran i usvojen bez mišljenja Beograda, rekao je u Beogradu predsednik odbora Državne dume Ruske federacije za međunarodne odnose Konstantin Kosačov.

Rad na tekstu predloga novog ustava Srbije uspešno se privodi kraju, izjavio je šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije u republičkom parlamentu MIloš Aligrudić.

Ministar finansija Srbije Mlađan Dinkić razgovarao je sa ministrom finansija Kuvajta Mahmudom Abdelom Kalikom Al Nurijem o mogućnostima za jačanje bilateralnih ekonomskih odnosa. “Gost iz Kuvajta je preneo zainteresovanost svoje zemlje da, posle niza investicija u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj, započne sa ulaganjima i u Srbiji i Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju iz Dinkićevog kabineta.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…