Potpredsednik Vlade Srbije Miroljub Labus izjavio je da se generali Nebojša Pavković i Sreten Lukić u narednih par dana moraju naći u Hagu, “jer to više nije pitanje da li hoće ili neće, već je pitanje trenutka”.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković primiće posle podne u Beogradu šefa Misije Ujedinjenih nacija na Kosovu i Metohiji Serena Jesena-Petersena.

Oporavak policijskog generala Sretena Lukića posle lekarske intervencije na suženom krvnom sudu srca, u ponedeljak, moguć je i van bolničke ustanove, izjavio je Tanjugu ministar zdravlja Tomica Milosavljević.

Avioni “Jat ervejza” odleteli su u Cirih i Sarajevo, a aviomehaničari te kompanije nastavljaju štrajk i noćna dežurstva ispred kapije “Tehnike” na beogradskom aerodromu, izjavio je Tanjugu predsednik Strukovnog sindikata vazduhoplovnih mehaničara Srbije Dragan Bogdanović.

Ministar finansija Kuvajta Mahmud Abdel Kalik Al-Nuri dolazi danas u dvodnevnu posetu Srbiji i Crnoj Gori, tokom koje će sa domaćinima razgovarati pre svega o investicionoj saradnji, kao najznacajnijem obliku ekonomske saradnje dveju zemalja u narednom periodu.

Patrijarh srpski Pavle povukao je potpis s “Memoranduma o razumevanju” o dogovorenim opštim principima za obnovu objekata Srpske pravoslavne crkve, potpisanog 24. marta prošle godine u Patrijaršiji u Beogradu, i oglasio ga ništavnim, saopštila je Informativna služba SPC.
rta prošle godine u Patrijaršiji u Beogradu, i oglasio ga ništavnim, saopštila je Informativna služba SPC.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…