Stecajno vece Trgovinskog suda u Valjevu je resenjem od 14. marta ove godine pokrenulo stecajni postupak nad Drustvenim preduzecem “Mlekara“ iz Lajkovca. Istim resenjem je agencija za privatizaciju imenovana za stecajnog upravnika, a na osnovu Zakona o stecajnom postupku. Ovo je prvi put da se u postupcima pred ovim sudom Agencija za privatizaciju pojavljuje u ulozi stecajnog upravnika. Rok za prijavu potrazivanja je 60 dana od dana objavljivanja a rociste za ispitivaje potrazivanja i razmatranje finansijkog izvestaja odredjeno je za 06. jul ove godine sa pocetkom u 10 casova. Upravo iz ovog razloga je 21. marta ove godine u Trgovinskom sudu u Valjevu boravila delegacija Centra za stecaj Agencije za privatizaciju koju su sacinjavali direktor centra Dejan Jokic i Vesna Vesic.
Stecajno vece istog suda je resenjem od 22. marta ove godine pokrenulo stecajni postupak nad Drustvenim preduzecem “Suvoborka“ iz Mionie. Predlagac za pokretanje stecajnog postupka je bio stecajni duznik.
Resenjem stecajnog veca od 21. marta ove godine pokrenut je postupak stecaja nad Drustvenim preduzecem “Metalac“ iz Malog Zvornika. Predlagac za pokretanje postupka bio je stecajni duznik.
Stecajno vece trgovinskog suda je resenjem stecajnog veca od 22. marta ove godine pokrenut postupak stecaja nad Akcionarskim drustvom “DIV-Hladnjaca“ iz Loznice. Predlagac za pokretanje postupka je poverilac “K.A. Trading“ iz Australije. tvom “DIV-Hladnjaca“ iz Loznice. Predlagac za pokretanje postupka je poverilac “K.A. Trading“ iz Australije. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…