U IS Petnica, u periodu od 21. do 25. marta realizuju se poslednji ovogodisnji zimski seminari, arheologija i eksploratorijum, sa izuzetkom seminara matematike, koji ce se , zbog obaveza rukovodioca programa i gostujucih predavaca, realizovati od 30. marata do 3. aprila.
Zimski seminar arheologije okupio je srednjoskolce koji su vec pohadjali neki od petnickih seminara arheologije i podrazumeva napredniji kurs na sta ukazuje i sam naziv pod kojim se realizuje – Vise o arheologiji. Na seminaru ce biti odrzano vise interesantnih predavanja, od antickog perioda do srednjeg veka, a govorice se i o problemima naucnog rada u ovoj oblasti i izazovima koji se u tom radu nailazi.
Kao i svake godine, ciklus zimskih seminara u IS Petnica zatvara multidisciplinarni seminar Exploratorijum. Ucesnici su odabrani polaznici svih programa u stanici. Ovogodisnja tema Exploratorijuma je Naucni metod i pisanje naucnog rada.
Prolecni seminar geologije i hemije se realizuju na temu Metode geoloskih istrazivanja. Na kraju programa polaznici dobijaju da dorade, prerade ili podovo urade istrazivanja na temu, cime ce obezbediti ucesce na narednim seminarima.
U IS Petnica ce od 30. marta do 3. aprila biti odrzana domaca radionica Obrazovanje na daljinu uz pomoc Interneta. IS Petnica ce od 30. marta do 3. aprila biti odrzana domaca radionica Obrazovanje na daljinu uz pomoc Interneta.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…