>>> Nasa najbolje rangirana teniserka Jelena Jankovic nije uspela da se plasira u cetvrtfinale zenskih dublova na turniru u Indijan Velsu. Ona je rano jutors, sa svojom partnerkom, svajcarkinjom Emanuelom Galjardi porazena od americko – tajlandske kombinacije Grenvil – Li sa 2:1, po setovima, 3:6, 7:6 i 1:6.

>>> Na plivalistu Banjica, veceras se igra prvi mec finala Kupa SCG u vaterpolu. Protivnici su dva nase najbolje ekipe, Partizan i Jadran iz Herceg Novog. Ova dva tima vec su dva puta odmerila snage u ligaskom delu takmicenja – U Herceg Novom je bilo nereseno, dok su gosti slavili na Banjici. Revans mec finala Kupa na programu je 23. marta.

>>> Poslednji revans mec osmine finala Lige sampiona igra se veceras u Milanu, gde fudbaleri Intera docekuju prvaka Evrope Porto. U prvom mecu pre dve nedelje bilo je 1:1. U startnoj postavi domaceg tima sigurno ce se naci Sinisa Mihajlovic i Dejan Stankovic,a pocetak susreta na stadionu Đuzepe Meaca zakazan je za 20 casova i 45 minuta.

>>> U okviru engleske Premijer lige bice odigran jedan zaostali mec. Prvoplasirani Celzi ce na svom “Stamford bridzu” ugostiti tim Vest Bromvic Albiona, koji trenutno zauzima pretposlednju, 19. poziciju. Trener Murinjo ce gostima najverovatnije suprostaviti kombinovani sastav, kako bi odmorio glavne zvezde ekipe. Utakmica pocinje u 20 i 45.

>>> Legendarno desno krilo Rome i italijanske reprezentacije Bruno Konti postao je novi trener tog kluba, posle ostavke dosadasnjeg trenera Luidjija del Nerija. U saopstenju kluba navodi se da ce Konti ekipu voditi do kraja sezone. Treba podsetiti da je Konti kao igrac “zuto-crvenih” osvojio titulu 1983. godine i dosao do finala sledeceg Kupa sampiona. On je takodje osvojio titulu svetskog prvaka sa selekcijom Italijem, u Spaniji 1982. godine.

>>> Prosle noćci odigrano je sedam meceva u NBA ligi. Zarko Cabarkapa je u dresu Golden Stejta zabelezio rekord karijere, ali je njegov tim ipak porazen, kao domacin od Hjustona – 94:97. Nas reprezentativac je uknjizio 26 poena, 10 skokova i dve asistencije. Od ostalih nasih internacionalaca niko nije ulazio u igru, a evo i kompletnih rezultata: Vasington – LA Lejkers 95:81, Carlot – Boston 110:119, Atlanta – Detroit 108:114, posle produzetka, Majami – Milvoki 110:71, Memfis – Portland 104:83 i San Antonio – Nju Orleans 112:89.
4, posle produzetka, Majami – Milvoki 110:71, Memfis – Portland 104:83 i San Antonio – Nju Orleans 112:89.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…