Klavirski odsek Muzičke škola “Živorad Grbić” beleži nove rezultate i uspešno predstavlja svoju školu na skoro svim takmičenjima. Na smotri mladih klavirista održanoj u Lazarevcu 19. februara 2005 godine, Katarina Milosavljević, učenica trećeg razreda u klasi profesora Jelene Mirković, osvojila je prvu nagradu i sa 98 poena bila najbolja u svojoj kategoriji.

Na međunarodnom takmičenju održanom u Šapcu od 1. do 6. marta 2005 godine, postignuti su sledeći rezultati: Katarina Milosavljević III razred- II nagrada sa 85,8 poena u klasi profesorke Jelene Mirković; Nikola Zdravković VI razred- II nagrada sa 84 poena u klasi profesora Dimitrija Tomića; Aleksandar Tomić IV razred- II nagrada sa 82 poena u klasi profesorke Bosiljke Stričević; Kristina Stepanović III razred- III nagrada sa 70 poena u klasi profesorke Bosiljke Stričević i Olivera Pantelić I raz. srednje škole-III nagrada sa 73 poena u klasi profesorke Bosiljke Stričević.

Ove godine u Valjevu će se održati manifestacija Susreti flautista “Tahir Kulenović”.

Nastupi učenika će se održati u koncertnoj sali Muzičke škole od 11 do 14 marta u terminu od 8,30 do 19 časova, a u 20 časova održaće se večernji koncert. Organizator manifestacije je Muzička Škola, a pokrovitelj je SO Valjevo. u 20 časova održaće se večernji koncert. Organizator manifestacije je Muzička Škola, a pokrovitelj je SO Valjevo.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…