Večeras se igraju tri revanš meča osmine finala fudbalske Lige šampiona. U Londonu se sastaju Čelzi i Barselona, dve ekipe koje su po procenama stručnjaka najviše pokazale u ovoj sezoni, a Barsa će na “Stamford Bridžu” braniti 2:1 iz prvog meča. Za domaće neće nastupiti kažnjeni Drogba i povređeni Roben, dok u ekipi iz Katalonije neće biti Žilija i Markeza. Milan će braniti 1:0 iz Mančestera, dok je plasmanu među osam najboljih ekipa najbliži Lion, koji na svom “Žerlan” stadionu dočekuje Verder. Podsetimo, Francuzi su u prvom meču slavili u Bremenu sa 3:0.

Iako je najavljivan prethodnih dana, sastanak između predsednika Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, Dragana Stojkovića, i vođa navijačkih grupa Crvene zvezde i Partizana, izgleda da će ipak proći bez prvog čoveka naše “kuće fudbala”, Dragana Stojkovića Piksija. Cilj sastanka je da se iznađe način da i navijači “crveno-belih” i “crno-belih” podrže reprezentaciju na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2006. protiv Španije, koja se 30. marta igra na stadionu Crvene zvezde. Podsetimo, Stojković je prošle nedelje u prostorijama saveza najavio da će učiniti sve da se lično sretne sa vođama navijača.

Odbojkaši Crvene Zvezde i kraljevačke Ribnice igraju treću odlučujuću utakmicu četvrtfinala domaćeg plej – ofa. U prvom meču, pre pet dana Zvezda je slavila sa 3:0, dok je u nedelju u Kraljevu bilo 3:2 za Ribnicu. Pobednik večerašnjeg susreta u polufinalu će se sastati sa podgoričkom Budućnosti. Drugi finalista biće bolji iz duela Vojvodina – Budvanska Rivijera. Početak utakmice u dvorani “Šumice” zakazan je za 20 časova.

Brazilski strucnjak Vanderlei Luksemburgo i sledece sezone bice trener Real Madrida bez obzira kako “kraljevski klub” zavrsi ovogodisnje ucesce u Ligi sampiona potvrdio je predsednik kluba Florentino Perez poesle konslutacija sa Emilijom Butragenjom i Arigom Sakijem. Celnici Reala su zadovoljni radom i rezultatima ekipe od kada je predvodi Luksemburgo, pa i u slucaju da posle revans meca 1/8 finala Lige sampiona sutra uvece protiv Juventusa u Torinu, Madridjani ne prodju dalje, Brazilac ce ostati prvi trener ekipe.

Protekle noći odigrano je pet mečeva u okviru NBA lige. Od naših igrača nastupio je samo Željko Rebrača, a susret je završio sa svega dva poena. Njegovi Los Anđeles Klipersi poraženi su od Memfisa – 102:105. U preostala četiri susreta slavili su domaćini: Majami – Filadefija 108:100, Čikago – Milvoki 90:85, Dalas – Toronto 113:105 i Denver – Portland 111:98.

100, Čikago – Milvoki 90:85, Dalas – Toronto 113:105 i Denver – Portland 111:98.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…