Slab sneg pada u Podrinju, Mačvi, na širem području Beograda, u delovima Vojvodine, u Timočkoj krajini i u regionima Niša, Leskovca, Vranja i Dimitrovgrada. Na prevojima Timočke krajine i na Kopaoniku duva jak vetar koji mestimično stvara smetove. Preko Čestobrodice i Tresibabe magla smanjuje vidljivost na 30 do 50 metara.

Na Kopaoniku se savetuje pravac od Jošaničke banje, pošto na deonici između Rendare i Jarma ima smetova visine do jednog metra.

U planinskim predelima i prema zimskim turističkim čentrima ima snega na kolovozu od pet do 10 centimetara, pa je obavezna upotreba zimske opreme, na pojedinim putevima i lanaca.

Na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja vozila.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na prilazima Kopaoniku, Tari, Kadinjači, Zlatiboru, Debelom Brdu, Goču, Divčibarama, na Pešteru, Vlasini, preko Tresibabe, Rtnja, na području Majdanpeka, na putu Soko Banja-Knjaževac-Kalna, kao i na regionalnim putevima u planinskim predelima područja Ivanjice, Valjeva, Novog Pazara, Vranja i Raške.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put. e ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…