U većem delu SCG umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa snegom, na jugu i jugoistoku Srbije susnežica. Na jugu Crne Gore biće kiše i lokalnih pljuskova, a više padavina se očekuje u južnim i jugoistočnim krajevima. U severnim krajevima će biti kraćih sunčanih intervala. Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalne temperature od minus pet na severu do nula na jugu. Na jugu Crne Gore od pet do sedam, maksimalne dnevne od minus dva do četiri, a na jugu Crne Gore od sedam do 10 stepeni Celzijusa.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno. Biće kraćih sunčanih intervala, ali je moguć i kratkotrajni sneg. Duvaće slab i umeren zapadni vetar. Temperatura u intervalu od minus tri do nula.

U Crnoj Gori oblačno, na severu sa snegom. Na jugu će biti kiše i lokalnih pljuskova. Duvaće slab i umeren južni vetar, u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu od pet do sedam, najviša dnevna od minus tri do dva na severu, na jugu od sedam do 10 stepeni. i do dva, na jugu od pet do sedam, najviša dnevna od minus tri do dva na severu, na jugu od sedam do 10 stepeni. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…