80 miliona dinara iz sredstava Direkcije za izgradnju i razvoj KO pogođenog zemljotresom utrošiće se ove godine po programu Direkcije za izgradnju i sanaciju objekata individualne izgradnje, na objekte javnih ustanova i na objekte u oblasti infrastrukture, odlučeno je danas na šestoj ssednici Opštinskog veća. Na listi individualnih stambenih objekata za izgradnju u 2005. nalazi se 16 objekata za sanaciju je predviđeno 30 i za ove nemene biće utrošeno 40 miliona dinara. Na 10 objekata od javnog značaja, kao što su Dom omladine, Dom zdravlja, Narodni muzej, objekti pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika itd za izgradnju i sanaciju utrošiće se 23 miliona dok je za sanaciju seoskih vodovoda, javnu rasvetu na putu M4, puteve na Divčibarama, finansiranje donatorskih projekata i uređenje parking prostora opredeljeno 17 miliona dinara.
Na današnjem zasednaju Oštinskog veća razmatran je i usvojen izveštaj o godšnjem programu rada Ustanove za decu predškolsku decu Milica Nožica za 2003/2004., kao i program rada ove ustavove za ovu godinu.
Članovi Veća su odbili devet žalbi izjavljenih na rešenje za komunalnei inspekcijske poslove i doneli odluku o poništavanju rešenja Opštinske uprave kojim se odbija žalba preduzeća ALO TAXI iz Užica, a predmet se vraća na ponovni postupak prvostepenom organu.

dbija žalba preduzeća ALO TAXI iz Užica, a predmet se vraća na ponovni postupak prvostepenom organu.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…