Putevi su u nižim predelima uglavnom suvi, dok na kolovozima u planinskim krajevima ima raskvašenog ili ugaženog snega i leda. Slab sneg provejava jedino u severozapadnim krajevima, a jak vetar duva na području južnog Banata i u Podunavlju. Vidljivost je dobra na većini putnih pravaca.
Neprohodni su putevi Bor-Žagubica preko Crnog Vrha, Žagubica-Majdanpek, Nikšić-Šavnik-Žabljak, Plužine-Šćepan Polje, Mateševo-Lijeva Rijeka i Mateševo-Trešnjevik-Andrijevica. Zimska oprema je obavezna na svim putevima u višim predelima i ka zimskim turističkim centrima, a na Kopaoniku su neophodni lanci.
Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na svim prilazima Kopaoniku, preko Tare, Debelog Brda, Goča, Divčibara, na Pešteru, Vlasini, na regionalnim putevima u planinskim predelima Kragujevca, Ivanjice, Valjeva, Šapca, Loznice, Novog Pazara, Vranja i Raške.
Na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja, u oba smera.
Poluautoput od granice ka Horgošu je zatvoren znog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila, kod Horgoške petlje, preusmeravaju na stari put. atvoren znog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila, kod Horgoške petlje, preusmeravaju na stari put. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…