U protekla 24 časa odigrale su se 2 saobraćajne nesreće, bezpovređenih, i počinjeno 4 krivična dela.

Dežurna apoteka je apoteka Zdravlje.

Slab sneg pada na širem području Niša, Leskovca, Pirota, Dimitrovgrada i u Timočkoj krajini, gde duva i pojačan vetar, stvarajući smetove preko prevoja, pa je otežano kretanje vozila.

Magla smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara na Ccestobrodici i Tresibabi, a slično je i na putevima u Mačvi i Podrinju. Usled poledice poseban oprez se savetuje preko mostova, nadvožnjaka, kroz tunele i podvožnjake. Kolovozi su u nižim predelima uglavnom suvi, dok u planinskim krajevima ima ugaženog snega i leda na kolovozu.

Na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja vozila.

Zimska oprema obavezna je na svim putevima u višim predelima i ka zimskim turističkim centrima, a na prilazima Kopaoniku neophodni su i lanci. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na prilazima Kopaoniku, preko Tare, Debelog Brda, Crnog Vrha, Rtnja, Divčibara, na Pešteru, Vlasini, na regionalnim putevima u planinskim prdelima Kragujevca, Ivanjice, Valjeva, Šapca, Loznice, Novog Pazara, Raške i Vranja, kao i na putu Rožaje-Kula.

Danas u bioskopu Central u okviru Mini festa, možete pogledati film “Dnevnik motocikliste”. Projekcija će se održati u 20.00 časova.

ru Mini festa, možete pogledati film “Dnevnik motocikliste”. Projekcija će se održati u 20.00 časova.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…