>>> Jedan od najtalentovanijih košarkaša naše zemlje moraće da pauzira do kraja aprila. Naime, zbog povrede na subotnjem susretu Goodyear lige sa Bosnom Nemanju Aleksandrova čeka od šest do osam sedmica koje će provesti van trenažnog procesa. Mlada zvezda Refleksa će zbog povrede ligamenata potpuno pauzirati četiri nedelje, potom ga čeka oko 20-ak dana terapije, pa će tek kroz dva meseca biti ponovo na raspolaganju svom klubu. Podsetimo, ekipa Reflexa je pre desetak dana osvojila domaći Kup, a u narednom periodu ih očekuju i nastupi na finalnom turniru Jadranske lige i domaćoj Superligi.

>>>Istaknuti košarkaški reprezentativac Aleksandar Djordjević postaće danas ambasador UNICEFA u Srbiji i Crnoj Gori, saopštila je ova organizacija. UNICEF je naveo da je Djordjević “medjunarodna košarkaška zvezda koja kroz snagu sporta promoviše prava dece”. Saradnja UNICEF-a i Djordjevića počela je prošle godine za vreme Olimpijskih igara u Atini, kada je košarkaš promovisao zdrav način života, timski rad i prijateljstvo.

>>> U poslednjem meču 28. kola engleske Premijer lige večeras će snage odmeriti Norič i Mančester Siti. Domaćini su na pretposlednjem, 19. mestu na tabeli, dok su gosti iz Mančestera u sredini tabele sa čak 13 bodova više od večerašnjeg protivnika. Pažnju ljubitelja fudbala večeras će privući i najveći portugalski derbi Porto – Benfika. Ova dva tima dele prvo mesto na tabeli sa 41 bodom, pa bi pobednik večerašnjeg susreta stekao bi možda i odlučujuću prednost u nastavku šampionata.

>>> lijanski Ferari, šampionski tim Formule jedan, otkrio je javnosti model svog bolida za 2005. godinu. Model je nazvan “F2005”, a vozilo će najverovatnije debitovati 8. maja, na trci za Veliku nagradu Španije. Ferari će 6. marta u Australiji početi sezonu sa unapredjenim modelom “F2004”. Tim je prošle godine pobedio u 15 od ukupno 18 trka, a u čak 13 pobednik je bio Mihael Šumaher, koji je tako ubedljivo osvojio sedmu titulu prvaka. Italijanski tim od 1999. godine osvaja titule u konkurenciji konstruktora.

>>> Poslednjeg dana februara, u okviru NBA lige na programu su samo četiri utakmice. Aleksandar Pavlović i njegovi Klivlend Kavalirsi ugostiće San Antonio Sparse, ekipu sa najboljim skorom u čitavoj ligi. U Stejpls centru, Los Anđeles Klipersi igraju protiv Jute, a za domaće bi zapaženu minutažu trebalo da ostvari Željko Rebrača. Dalas bi bez većih problema trebalo da savlada Nju Orleans Hornetse, koji su iz 29 mečeva na gostovanju uknjižili svega tri trijumfa. U poslednjem meču, u Medison Skver Gardenu sastaju se Njujork i Los Anđeles Lejkersi.
svega tri trijumfa. U poslednjem meču, u Medison Skver Gardenu sastaju se Njujork i Los Anđeles Lejkersi.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…