Ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Slobodan Lalović potvrdio je da je predsednik Srbije Boris Tadić iskoristio svoje ustavno pravo i vratio Zakon o radu na ponovno izjašnjavanje u Skupštinu Srbije, koje će, kako očekuje, biti održano već naredne nedelje.

Ministar finansija Mlađan Dinkić izjavio je da je vlada Srbije usvojila Nacrt zakona o prijavljivanju i evidentiranju oduzete imovine, koji bi uskoro trebalo da se nađe u skupštinskoj proceduri.

Predsednik Koordinacionog centra Nebojša Čović izjavio je u Njujorku da Republika Srbija treba na Kosovu i Metohiji da bude uključena u ostvarivanja standarda pre razmatranja statusa južne srpske pokrajine, “naravno ukoliko taj proces ne vodi ka nezavisnosti” Kosmeta.

Nijedan od osam zadatih standarda na Kosovu i Metohiji nije ispunjen, izjavio je šef Misije Ujedinjenih nacija na Kosmetu [UNMIK] Seren Jesen-Petersen.

Penzionisani general Vojske Republike Srpske [VRS] Milan Gvero doputovao je u Hag.Prema otpečaćenoj optužnici Tužilaštva Haškog tribunala, bivši članovi Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, generali Milan Gvero i Radivoje Miletić počinili su nedela prema muslimanskom [bošnjačkom] stanovništvu s područja Srebrenice i Žepe 1995. godine.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa UEFA pošto su u Dnjipropetrovsku pobedili Dnjepar sa 1:0 u revanš meču šesnaestine finala. Pobednički gol postigao je Miroslav Radović u 87. minutu meča.

Slavna francuska glumica Katrin Denev otvoriće večeras u Centru “Sava” 33. međunarodni filmski festival – Fest.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…