Nezadovoljni radom Sportskog saveza Srbije čelnici 18 saveza i dva najveća sportska drufitva u nafioj zemlji pokrenuli su inicijativu za osnivanje Asocijacije sportskih saveza Srbije. Pored Crvene zvezde i Partizana inicijativu su između ostalog podrıali čelnici najvećih saveza kao fito su fudbalski, kofiarkafiki, vaterpolo i rukometni. Predstavnici sportskog drustva Crvena zvezda objasnili su da je inicijativa pokrenuta i zbog toga sto odredjeni sportovi nisu bili zadovoljni tretmanom koji su imali u Sportskom savezu Srbije. Za 10 dana ocekuje se da ce se postaviti kompletna struktura Asocijacije sportskih saveza Srbije i da ce biti usvojen Statut i pravilnici ove organizacije.

Savladavfii ubedljivo rivalku iz Venecuele, Ana Ivanović će u drugom kolu turnira u Kataru igrati protiv Ameli Morezmo. Ivanovićeva je u prvoj rundi nadmetanja u Dohi deklasirala 51. igračicu sa WTA rang-liste, Mariju Vento Kabči, slavivfii sa 6:1, 6:0. Francuskinja je, sa druge strane, kao prvi nosilac i trenutno druga teniserka sveta u prvom kolu bila slobodna a u poslednjem odmeravanju snaga ove dve igračice, u trećem kolu Australian opena Morezmo je slavila sa 6:2, 7:5

Večeras su na programu prva četiri susreta osmine finala fudbalske Lige fiampiona. Za derbi dana svakako slovi utakmica u Madridu, Real – Juventus. Iako prethodnog vikenda nijedan tim nije trijumfovao u domaćem prvenstvu, očekuje se pravi spektakl, a blaga prednost, bar na papiru daje se madriđanima. Jofi se sastaju: Bajern – Arsenal, Liverul – Bajer Leverkuzen i PSV Ajndhoven – Monako.

Andrej ©evčenko, prvotimac Milana, operisan je sinoć na klinici u Italiji posle teıe povrede zadobijene u susretu sa Kaljarijem. ©evčenko je u sudaru sa protivničkim igračem zadobio frakturu jagodične kosti, koja je rekonstruisana hirurfikim putem. Lekari kaıu da su zadovoljni učinjenim, ali jofi nema najava kada bi ©evčenko mogao ponovo da zaigra.

I pored dobrog izdanja na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća, kofiarkafii Budućnosti u ponedeljak uveče ostali su bez svog dosadafinjeg trenera. U fiturom klupskom saopfitenju objavljeno je da Slovenac Zoran Martič vifie nije trener Podgoričke ekipe, pofito je “podneo ostavku iz ličnih razloga”. Ne spominju se dosadafinji rezultati ekipe, niti se kaıe ko će preuzeti vođenje tima. U Goodyear ligi Budućnost se nalazi na 11. mestu i jofi uvek ima teoretske fianse da izbori plasman na fajnal-ejt ovog takmičenja, nakon čega joj sledi i borba u domaćoj Superligi.

na fajnal-ejt ovog takmičenja, nakon čega joj sledi i borba u domaćoj Superligi.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…