U saobraćajnoj nesreći kod Slovca u opštini Lajkovac, u ponedeljak uveče poginule su Milica Lazarević, rođena 1946. i Katarina Gojković [1967], saopšteno je u Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Valjevu.
Jedan od šest autobusa užičke “Rakete” koji je sa Mitrovca na Tari vraćao decu Osnovne Škole “Doktor Đordje Krstić” iz Beograda prevrnuo se na magistralnom putu Valjevo-Beograd u Slovcu, oko 20 kilometara od Valjeva.
Lakše je povređeno 15 učenika i oni su zbrinuti u valjevskom Urgetnom centru.
Povređeni učenici smešteni na Odeljenju dečije hirurgije valjevske bolnice lakše su povređeni i nisu životno ugroženi. U valjevskoj bolnici, posle ukazane pomoći, zadržani su Milica Tepavac, Milan Janković, Ivana Popović, Anđela Vasiljević, Teodora Gojković, Marija Radosavljević, Aleksandra Gnjatović i Nevena Joksimović. Sa lakšim povredama hospitalizovani su i Nikola Pavasović, Marija Aksentijević, Tamara Radović, Balša Đuković, Filip Vuković i Jovana Kojadinović. Među putnicima se nalazila i jedna 15-tomesečna beba, koja je prošla nepovređena.
Uviđaj na licu mesta obavio je istražni sudija Opštinskog suda u Lajkovcu, Radomir Bućković,
Uzrok nesreće je najverovatnije led na putu. Pretpostavlja se i da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i da je autobus sleteo u kanal kraj puta.

avlja se i da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i da je autobus sleteo u kanal kraj puta.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…