U protekla dvadesetčetiri časa na teritoriji opštine Valjevo dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno jedno lice i jedno krivično delo.

Napajanje električnom energijom je uredno.

Dežurna apoteka je “ dr. Miša Pantić “ u Karađorđevoj ulici.

Na području Srbije i CrneGore jutros nema padavina, ali magla smanjuje vidljivost na 30 do 100 metara na području Aleksinca, Smederevske Palanke, Smedereva, na jugu Bačke, Banata i Srema, na području Šapca i u dolini Drine.

Pojačan je saobraćaj ka zimskim turističkim centrima i na tim putevima je obavezna upotreba zimske opreme.

Prema obaveštenjima Informativnog centra Auto-moto saveza Srbije i Crne Gore, na graničnim prelazima, za putnicka vozila, nema dužih zadržavanja, u oba smera.

Zbog snežnih nanosa, neprohodan je put Nikšić-Šavnik-Žabljak.

Upotreba lanaca obavezna je na prilazima Kopaoniku.

Kamionima s prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje ka Kopaoniku, Goču, Tari, preko Crnog Vrha, Debelog Brda, Bukova, Divčibara, Rtnja, na području Majdanpeka i Negotina, na regionalnim putevima na području Ivanjice, u planinskim predelima na području Novog Pazara, Peštera, Vranja i na putu Plužine – Šćepan Polje.

Na magistralnom putu Kolašin – Podgorica, kod Medjurečja, saobraćaj se, zbog odrona, obavlja usporeno, samo jednom kolovoznom trakom naizmenično, a saobraćaj je usporen i na delu magistralnog puta M-1, izmedju Bujanovca i Preševa, gde su, zbog radova, tokom dana mogući kraći zastoji.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je, zbog radova, u dužini od četiri kilometara, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na strai put.

radova, u dužini od četiri kilometara, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na strai put.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…