U nižim predelima jutros nema padavina, dok u planinskim krajevima Srbije pada slab sneg, a na Kopaoniku je sneg praćen jakim vetrom, što stvara smetove na putu izmedju Rendara i Jarma.
Magla smanjuje vidljivost na Kopaoniku i Tresibabi na 50 metara.

Na magistralnim putevima u nižim predelima ima snega na kolovozu do tri santimetra i poledice, zbog čega je saobraćaj usporen. Na svim regionalnim putevima, a posebno na onim koji vode u više predele i ka zimskim turističkim centrima saobraćaj je otežan, zbog utabanog snega od pet do 10 santimetara. Jak vetar stvara smetove i dodatno otežava saobraćaj na drumovima u Timočkoj krajini.

Zbog snežnih nanosa, za sve kategorije vozila neprohodni su putevi Bor-Žagubica preko Crnog Vrha, Majdanpek-Žagubica i Nikšić-Šavnik-Žabljak i Plužine-Šćepan Polje. Zimska oprema obavezna je na celom području Srbije. Lanci su obavezni ka Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Debelom Brdu [Povlen], Vlasini i Divčibarama.

Šleperima i kamionima s prikolicom zabranjeno je kretanje ka Kopaoniku, Goču, Tari, preko Kadinjače, Debelog Brda, Bukova, Divčibara, na regionalnim putevima u planinskim predelima na području Ivanjice, Raške, Novog Pazara, Peštera, Vranja, od Prijepolja ka Jabuci. Zabranjeno im je kretanje i na svim putevima u Timočkoj krajini i na putevima Podgorica-Petrovac-Bar i Podgorica-Cetinje-Budva.

Na magistrlanom putu Kolašin-Podgorica, kod Medjurečja, saobraćaj se, zbog odrona, obavlja usporeno, samo jednom kolovoznom trakom naizmenično.

U BIOSKOPU CENTRAL SE PRIKAZUJE AMERIČKI DEČIJI FILM “NEVIĐENI” U 17:30h I OD 31.01. DO 02.02. 2005. GODINE “DNEVNIK BRIDŽIT DŽONS II” U 20h. CENA KARTE ZA OBE PROJEKCIJE JE 120,00 DINARA. U SREDU 02.02.05″.GOD. U VELIKOJ SALI DOMA KULTURE U 20h KONCERT GRUPE LEGENDE. CENA KARTE 250,00 I 300,00 DINARA.

PREMIJERA PREDSTAVE “PAZARNI DAN” “POZORIŠTE MALA SCENA” DOM KULTURE, ČETVRTAK 10. FEBRUAR U 20h. REPRIZA U PETAK 11. FEBRUARA U 20h

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…