DEŽRNA APOTEKA JE APOTEKA “7. JULI” U ULICI VUKA KARADŽIĆA BR. 4

Prema obaveštenjima Informativnog centra Auto-moto saveza Srbije i Crne Gore, u Vojvodini, Timočkoj i Negotinskoj krajini, preko prevoja u višim predelima, sneg, praćen jakim vetrom, stvara smetove visine do pola metra.

Na auto putu od Beograda ka Leskovcu, Novom Sadu i Rumi i na magistralnim putevima u nižim predelima ima snega na kolovozu u visini do tri santimetra, zbog čega je saobraćaj usporen.

Na svim regionalnim putevima, a posebno na onim koji vode u više predele i ka zimskim turističkim centrima, saobraćaj je otežan zbog utabanog snega kojeg ima od pet do 10 santimetara, a mestimično i leda na kolovzu.

Saobraćaj je naročito otežan u višim predelima na području Ivanjice, Užica, Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Valjeva, Zaječara, Niša, Leskovca, Vranja i Novog Pazara.

Zimska oprema obavezna je na celom području Srbije. Lanci su obavezni ka Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Debelom brdu, Vlasini, Divčibarima i na području Ivanjice. Upotreba zimske opreme i lanaca je obavezna i na većini puteva u Crnoj Gori.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje ka Kopaoniku, Goču, Tari, preko Iriškog venca, Kadinjače, Debelog brda, Bukova, Divčibara, na regionalnim putevima u planinskim predelima područja Ivanjice, Raške, Novog Pazara, Peštera, Vranja i na svim putevima u Timočkoj i Negotinskoj krajini.

Zbog snežnih nanosa, za sve kategorije vozila su neprophodni putevi Boljevac-Sokobanja, preko Rtnja, Bor-Žagubica preko Crnog vrha i Nikšić-Šavnik-Žabljak.
.

U BIOSKOPU CENTRAL SE PRIKAZUJE AMERIČKI DEČIJI FILM “NEVIĐENI” U 17:30h I OD 31.01. DO 02.02. 2005. GODINE “DNEVNIK BRIDŽIT DŽONS II” U 20h. CENA KARTE ZA OBE PROJEKCIJE JE 120,00 DINARA. U SREDU 02.02.05″.GOD. U VELIKOJ SALI DOMA KULTURE U 20h KONCERT GRUPE LEGENDE. CENA KARTE 250,00 I 300,00 DINARA.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…