Gusta magla jutros otežava i usporava saobraćaj na celoj teritoriji Srbije i Crne Gore, a vidljivost je u većini područja smanjena na 30 do 50 metara, dok se u požeškoj kotlini vidi svega nekoliko metara.

Kolovozi su u nižim predelima vlažni.

Na prilazima Kopaoniku zimska oprema, za sada, nije obavezna, dok je i dalje na snazi zabrana saobraćaja kamionima sa prikolicom i šleperima, koja važi i za puteve koji vode ka Crnom Vrhu i Goču.

Vozače u planinskim predelima očekuju uglavnom mokri kolovozi, zbog otapanje snega, pa se preporucuje upotreba zimske opreme koja je obavezna samo na regionalnim putevima u planinskim predelima na području Ivanjice i ka Vlasini.

Saobraćaj je usporen na delu magistralnog puta M1, izmedju Bujanovca i Preševa, gde su, zbog radova, tokom dana mogući zastoji od 15 minuta.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila, kod Horgoške petlje, preusmeravaju na stari put.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin u toku su radovi na nekoliko lokacija, pa se vozačima savetuje oprez i obavezno poštovanje postavljene signalizacije.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…