U Srbiji i Crnoj Gori će biti umereno do potpuno oblačno, relativno toplo i vetrovito, ponegde sa slabom kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Više padavina očekuje se u jugozapadnoj Srbiji i Crnoj Gori, gde će biti i lokalnih pljuskova, a moguće su i grmljavine.

Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni, u planinama, Pomoravlju i Podunavlju povremeno i olujne jačine, naročito pre podne.

Jutarnja temperatura biće od dva do osam, u Timočkoj i Negotinskoj krajini oko minus dva, na moru od osam do 10, a najviša od sedam do 12, na moru do 15 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito. Posle podne moguća je slaba kratkotrajna kiša. Vetar umeren, povremeno jak jugoistočni. Jutarnja temperatura oko sedam, a najviša dnevna oko 11 stepeni.

U Crnoj Gori će biti umereno do potpuno oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom, a na moru su mogući i lokalni pljsukovi sa grmljavinom.

Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od dva do šest, na Primorju od osam do 10, a najviša dnevna od sedam do 12, na moru do 15 stepeni. a temperatura od dva do šest, na Primorju od osam do 10, a najviša dnevna od sedam do 12, na moru do 15 stepeni. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…