Utakmicom Partizan – Cukaricki juce je spuštena zavesa na jesenji deo fudbalskog šampionata SCG. Crno – beli su jesenji prvaci ispred “”vecitog rivala””, Crvene Zvezde i ekipe Zete iz Golubovaca. Prolecni deo prvenstva pocinje krajem februara, a u meduvremenu fudbaleri Partizana ce sjajnu polusezonu krunisati još jednim nastupom u ligi UEFA kupa, jer za 10 dana gostuju zu Engleskoj, ekipi Midlsbroa. Podsetimo, ekipa iz Humske vec je obezbedila plasman u šesnaestinu finala najmasovnijeg evropskog fudbalskog takmicenja.

Ubedljiv poraz košarkaša Zvezde u Zadru ponovo je aktuelizovao price od neophodnom “remontu” na Malom Kalemegdanu. Dragan Lukovski trenira sa ekipom i cini se da samo od uskladjivanja njegovih želja i finasijskih mogucnosti kluba zavisi da li ce ponovo obuci “crveno-beli” dres. I dok se pojacanja još uvek nalaze u magli dva igraca su definitivno napustila Mali Kalemegdan. Uprava kluba se zahvalila Zlatku Savovicu, koji je bez odobrenja trenera otišao u SAD, dok je Miloš Mirkovic podneo zahtev za raskid ugovora nezadovoljan statusom.

Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedom je startovala na medunarodnom turniru “Iskar” u Španiji. “Plavi” su više nego ubedljivo savladali selekciju Kastila Leona sa 101:61. Ceta Petra Rodica nadvisila je vršnjake iz Španije u svim elementima igre, apsolutno je kontrolisala dešavanja na parketu i iz minuta u minut uvecavala prednost. Jakom igrom u odbrani i brzim kontaranapadima naša reprezentacija je vec u prvom poluvremenu slomila otpor nejakog rivala i rešila pitanje pobednika.

Bivši svetsi bokserski šampion Lenoks Luis izjavio je da ne postoji ništa što bi ga navelo da se vrati iz penzije. Luis se povukao u februaru 2004. sa 38 godina, i prvi je aktivni šampion teške kategorije koji se penzionisao u poslednjih 50 godina. Britanski šampion je rekao da ne oseca nostalgiju za ringom, niti da mu borba nedostaje. On je prvi šampion teške kategorije koji se povukao sa titulom posle Rokija Marcana, pedesetih godina prošlog veka.

Unoci izmedu nedelje i ponedeljka odigrana su dva meca u okviru NBA lige. Sakramento Kingsi ostvarili su osmu pobedu u devet meceva na domacem terenu. Savladan je Boston – 119:105, a najbolji u redovima pobednika bio je Predrag Stojakovic sa ucinkom od 27 poena, dva skoka i cetiri asistencije. U drugom susretu Feniks je kao gost slavio u Portlandu – 121:99, a Žarko Cabarkapa nije igrao. Naredne noci bice odigrano osam meceva, a derbi se igra u Teksasu, gde Dalas docekuje šampione Detroit Pistonse. Naredne noci bice odigrano osam meceva, a derbi se igra u Teksasu, gde Dalas docekuje šampione Detroit Pistonse.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…